a | aA | AA

.hu .en .de

Köszöntjük Önöket Honlapunkon!

És a Balaton legszebb városában Balatonfüreden!

Szabadidő

Programlehetőségek a környéken:

 • Lovasiskolák a Balaton-felvidéken
  Az utóbbi évtizedekben alakult ki a kifejezés Magyarország jellemzésére:lovasparadicsom Fokozottan igaz ez a Balaton-felvidékre. A talaj lovas szempontból ideális, ugyanez mondható el a domborzati viszonyokról és az éghajlatról is. A lovasiskolákban a lovasturizmus valamennyi szolgáltatását igénybe lehet venni. A kezdőoktatástól a tereplovaglásig lovastáborokkal, hetes lovastúrákkal várják a vendégeket májustól szeptemberig. A Balaton-felvidéken több mint húsz lovasiskola várja az érdeklődőket. A közvetlenül a partra települtek jellemzője, hogy elsősorban a betérő vendégek igényeit szolgálják ki, akiknek jó része kezdő. Működésük szorosan kapcsolódik a fürdőszezonhoz. A parttól 5-20 km-re található lovasiskolák jellemzője, hogy a szervezett és igényesebb vendégkörre alapozzák tevékenységüket. A lovasiskolák általában 10-20 lóval dolgoznak, de vannak nagyobb istállók is.

Lavasiskolák, lovagolás a Balatonnál

 • Balatonfüred-Csopaki borvidék
  A borvidék a Balaton északi partján Balatonalmáditól Zánkáig terjedő mintegy 1500 ha szőlőültetvényt képvisel.

A Balaton környéki szőlőtermelés visszanyúlik a rómaiak előtti időkre. A környéken a keltáknak már virágzó szőlőültetvényeik voltak. A rómaiak itt már fejlett szőlőmuvelést találtak. Utánuk az avarok folytatták a szőlőtermelés hagyományait, majd jöttek a honfoglaló magyarok, akik szintén beleszerettek az északi part természetes szépségeibe, szenvedélyes és dallamos melódiákat ihlető boraiba.
A badacsonyi, a balatonfüred-csopaki és a balatonmelléki borok között a tájjellegnek és a talajösszetételnek megfelelően meghatározó különbségek találhatók.
Szőlőfajták:Olasz rizling, Rizlingszilváni, Tramini, Chardonnay, Sauvignon blanc, Szürkebarát, Ottonel muskotály.

 • Vitorlázás
  A balatoni vitorlázás népszerűsége vitathatatlan. Ma már sok, nemzetközileg is rangos kikötő található a tó partján, az engedélyel rendelkező kikötők száma meghaladja a hatvanat. A nyilvántartott vitorláshajók száma több mint 2000.

Vitorlázás Balatonfüreden

 • Horgászat
  A horgászat tömegsport és hasznos hobbi is egyben. Bárki hódolhat szenvedélyének, aki engedéllyel rendelkezik, megváltotta a balatoni napi ill. hetijegyét. Az engedélyek beszerezhetők a horgásszövetségeknél, utazási irodáknál ill. bizonyos horgászboltokban. Kiváltásukhoz személyi igazolvány vagy útlevél szükséges.

Horgászat Balatonfüreden

 • Kerékpározás
  kerékpárbérléssel kapcsolatos ajánlatunkat kérje e-mailben!
 • Vadászat
  Magyarország napjainkban is a külföldi vadászok kedvelt uticélja. Ezt az oszág gazdag vadállománya teszi lehetővé. Az ország vadászterületei közül különösen kiemelkednek a bakonyi erdők, valamint a zalai és a somogyi dombok nyújtotta vadászati lehetőségek. A Balaton környékén minden Magyarországon jellemző és vadászható vadfaj mgtalálható. A somogyi és zalai szarvaspopuláció kiemelkedő jelentőséggel bír. A területet szabdalt felszíne, nagyfokú erdősültsége igazi vadászparadicsommá teszi. Ezen a vidéken a cserkelés is férfias erőpróba. Említésre méltó a kitűnő minőségű muflon- és a vaddisznóállomány. Híresek a bakonyi nagyterítékű vaddisznóhajtások. Igazi vadászélmény a vadászfogattal történő barangolás vagy téli szánkózás is.
  A Dél-Bakony nyugati nyúlványait cserestölgyesek és bükkösök jellemzik. Itt a gímszarvas, a vaddisznó és az őzállomány nyújt vadászati lehetőséget. A síkvidék jellegű vadászterületeken számtalan apróvad található. A nyári turistaszezonban vaddisznó és őzbak vadászatára adódik lehetőség. A család az üdülés alatt bizonyára nem neheztel a pár alkalommal megejtett lesvadászat miatt. ( A vaddisznó lesvadászata egész évben folytatható.) A vadat, a természetet szerető, óvó és védő vadászembernek a vadászat bármely napja ünnepnap. Ha nem érinti ujja a ravaszt, akkor is elmondhatja és átélheti Széchenyi örökérvényű mondását: "A vadászat : vadűzés és erdőzúgás, de mindig több erdőzúgás."

 

Fel az oldal elejére

Panziónk Balatonfüred központi részén nyugodt környezetben fekszik

Zsuzsa Panzió Balatonfüred

Kb. tízpercnyi sétára a strandtól és hasonló távolságra a centrumtól. Nagy gondot fordítunk arra, hogy vendégeink zavartalanul nyaralhassanak és megteremtsük a kellemes pihenés minden feltételét.


Azonnali szobafoglalás

Foglalja leszobáját Booking oldalunkon:

 

Bemutatjuk panziónkat

Kiadó szobák a Zsuzsa Panzióban

Galériánkban képeken keresztül is bemutatjuk balatonfüredi panziónkat.

tovább »

Kapcsolatfelvétel, érdeklődés

Szobakiadás Balatonfüreden. Zsuzsa Panzió várja Önt!

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, kérjük keressen minket elérhetőségeinken.

tovább »

Programlehetőségek a környéken:

Vadászat. Magyarország napjainkban is a külföldi vadászok kedvelt uticélja. Ezt az oszág gazdag vadállománya teszi lehetővé. Az ország vadászterületei közül különösen kiemelkednek a bakonyi erdők, valamint a zalai és a somogyi dombok nyújtotta vadászati lehetőségek. A Balaton környékén minden

Vadászat. Magyarország napjainkban is a külföldi vadászok kedvelt uticélja. Ezt az oszág gazdag vadállománya teszi lehetővé. Az ország vadászterületei közül különösen kiemelkednek a bakonyi erdők, valamint a zalai és a somogyi dombok nyújtotta vadászati lehetőségek. A Balaton környékén minden.......

tovább »

Balatonfüred szállás
www.ferienhausmiete.de
www.cofman.de
Pihenőkártya elfogadás
Akciós wellness hétvége
Eger hotel Szálláshelyek Egerben

 
Panzió | design by: NsT | Minden jog fenntartva * www.zsuzsapanzio.hu * 1994 - 2023

Bezárás

Zsuzsa Panzió Balatonfüred

Üdvözöljük a Zsuzsa Panzió honlapján! Cégünk szobakiadás tevékenységét 1994 óta végzi.

Weboldalunkon az alábbi szavakra kereshet:

Szobakiadás, Szobakiadás Balatonfüreden, kiadó szoba a Balatonnál, Balatoni kiadó szoba, szálláshely, szálláshelyek, szoba, panzió, magánszálláshely, Travel, Reise, Reisebüro, Ungarn, Lake, See, Baden, Hungary, Balaton, Plattensee, Hotel, Pension, Appartement, Ferienhaus, Balatonfüred, Tihany, Hotels in Hungary, Hungarian Pensions, Travel, Lake Balaton, Tourism information, Guide, Double room, szallas, Pension, Privatzimmer, Zimmer, Unterkunft, Ferienhaus, Balatonfured, Fured, Vermietung, Zimmervermietung, Ungarn, Hungary, room, accomodation, private accomodation

Címsorszöveg: • Zsuzsa Panzió • Balatonfüred | Szobakiadás a Balatonnál, szobakiadás Balatonfüreden | kiadó szoba a Balatonnál, Balatoni kiadó szoba, szálláshely, szálláshelyek, szoba, panzió, magánszálláshely,

Készült: 2009. június 22.

 

Kereső oldalak: | Creatix Kereső | Google kereső

 


Bezárás

NetStilus Web Design

Stúdió: 06 87 481 - 709
Mobiltelefon: 06 30 331- 85- 02
Mhelyi telefon: 06 87 581 - 235
Fax: 06 87 343 - 457
E-mail:
Web: www.netstilus.hu


Bezárás

E-mail írása

Familia Vendégház

8230. Balatonfüred Endrődi Sándor u. 8

Telefon: 06 87/343-568 | 06 87/340-546

E-mail:


Bezárás

Cidalain

Dinamikus weboldalak készítése. Az oldalon megjelenő információk adatbázisba rendezése. Lehetőség van egyedi tartalomkezelő beépítésére, mely segítségével Ön egyszerűen változtathatja oldalának tartalmát, pl folyamatosan írhat híreket a főoldalra, termékeit naprakészen tarthatja, képeket tölthet fel a galériába, stb.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, lépjen kapcsolatba velünk, írjon üzenetet az alábbi űrlap segítségével.

Web: www.cidalain.uw.hu