a | aA | AA

.hu .en .de

Köszöntjük Önöket Honlapunkon!

És a Balaton legszebb városában Balatonfüreden!

Ismerje meg környékünket!


Balatonfüred

Balatonfüred hazánk első gyógyüdülő városa, a szőlő és a bor nemzetközi városa. Ismertségét szénsavas forrásainak és mediterrán jellegű klímájának köszönheti. ősi, már a római korban is lakott település.

Nevét először 1211-ben a tihanyi apátság birtokösszeírásban említik. A Balaton-part közelében fakadó savanyúvizes források gyógyhatásának köszönhetően az 1700-as években gyógyfürdővé nyilvánították.

A város az 1800-as években, a reformkorban indult fejlődésnek. Kedvelt találkozóhelye lett haladó szellemű politikusoknak, művészeknek, történelmi, kulturális szerepe ekkor volt a legjelentősebb. Ebből a korból számos műemlékkel rendelkezünk. Az itt működő Állami Szívkórházban már nagyon sok szívbeteg nyerte vissza egészségét.

A város a füredi panteonban emléket állít azoknak az íróknak, költőknek, művészeknek, tudósoknak, akik a fürdőhely életében jelentős szerepet játszottak. A parkban emlékfák, szobrok őrzik a neves vendégek látogatását.

Balatonfüred

Balatonfüredet 1971. április 25-én gyógyüdülő várossá nyilvánították. Lakosainak száma 13,520 fő. A város fejlődését az idegenforgalom biztosítja, abból él. Az ide látogatókat számos szálloda, panzió, kemping, étterem, csárda várja. A strandoláson, környékbeli kirándulásokon kívül gazdag programkínálatból válogathatnak.

Legjelentősebb rendezvényeink : nemzetközi vitorlásversenyek, Kék Szalag, úszóversenyek, Anna-bál, Borhetek, hangversenyek, ősszel a Quasimodo nemzetközi költői verseny díjkiosztó ünnepsége.

 

Fel az oldal elejére

Panziónk Balatonfüred központi részén nyugodt környezetben fekszik

Zsuzsa Panzió Balatonfüred

Kb. tízpercnyi sétára a strandtól és hasonló távolságra a centrumtól. Nagy gondot fordítunk arra, hogy vendégeink zavartalanul nyaralhassanak és megteremtsük a kellemes pihenés minden feltételét.


Azonnali szobafoglalás

Foglalja leszobáját Booking oldalunkon:

 

Bemutatjuk panziónkat

Kiadó szobák a Zsuzsa Panzióban

Galériánkban képeken keresztül is bemutatjuk balatonfüredi panziónkat.

tovább »

Kapcsolatfelvétel, érdeklődés

Szobakiadás Balatonfüreden. Zsuzsa Panzió várja Önt!

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, kérjük keressen minket elérhetőségeinken.

tovább »

Programlehetőségek a környéken:

Vadászat. Magyarország napjainkban is a külföldi vadászok kedvelt uticélja. Ezt az oszág gazdag vadállománya teszi lehetővé. Az ország vadászterületei közül különösen kiemelkednek a bakonyi erdők, valamint a zalai és a somogyi dombok nyújtotta vadászati lehetőségek. A Balaton környékén minden

Vadászat. Magyarország napjainkban is a külföldi vadászok kedvelt uticélja. Ezt az oszág gazdag vadállománya teszi lehetővé. Az ország vadászterületei közül különösen kiemelkednek a bakonyi erdők, valamint a zalai és a somogyi dombok nyújtotta vadászati lehetőségek. A Balaton környékén minden.......

tovább »

Balatonfüred szállás
www.ferienhausmiete.de
www.cofman.de
Pihenőkártya elfogadás
Akciós wellness hétvége
Eger hotel Szálláshelyek Egerben

 
Panzió | design by: NsT | Minden jog fenntartva * www.zsuzsapanzio.hu * 1994 - 2024

Bezárás

Zsuzsa Panzió Balatonfüred

Üdvözöljük a Zsuzsa Panzió honlapján! Cégünk szobakiadás tevékenységét 1994 óta végzi.

Weboldalunkon az alábbi szavakra kereshet:

Szobakiadás, Szobakiadás Balatonfüreden, kiadó szoba a Balatonnál, Balatoni kiadó szoba, szálláshely, szálláshelyek, szoba, panzió, magánszálláshely, Travel, Reise, Reisebüro, Ungarn, Lake, See, Baden, Hungary, Balaton, Plattensee, Hotel, Pension, Appartement, Ferienhaus, Balatonfüred, Tihany, Hotels in Hungary, Hungarian Pensions, Travel, Lake Balaton, Tourism information, Guide, Double room, szallas, Pension, Privatzimmer, Zimmer, Unterkunft, Ferienhaus, Balatonfured, Fured, Vermietung, Zimmervermietung, Ungarn, Hungary, room, accomodation, private accomodation

Címsorszöveg: • Zsuzsa Panzió • Balatonfüred | Szobakiadás a Balatonnál, szobakiadás Balatonfüreden | kiadó szoba a Balatonnál, Balatoni kiadó szoba, szálláshely, szálláshelyek, szoba, panzió, magánszálláshely,

Készült: 2009. június 22.

 

Kereső oldalak: | Creatix Kereső | Google kereső

 


Bezárás

NetStilus Web Design

Stúdió: 06 87 481 - 709
Mobiltelefon: 06 30 331- 85- 02
Mhelyi telefon: 06 87 581 - 235
Fax: 06 87 343 - 457
E-mail:
Web: www.netstilus.hu


Bezárás

E-mail írása

Familia Vendégház

8230. Balatonfüred Endrődi Sándor u. 8

Telefon: 06 87/343-568 | 06 87/340-546

E-mail:


Bezárás

Cidalain

Dinamikus weboldalak készítése. Az oldalon megjelenő információk adatbázisba rendezése. Lehetőség van egyedi tartalomkezelő beépítésére, mely segítségével Ön egyszerűen változtathatja oldalának tartalmát, pl folyamatosan írhat híreket a főoldalra, termékeit naprakészen tarthatja, képeket tölthet fel a galériába, stb.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, lépjen kapcsolatba velünk, írjon üzenetet az alábbi űrlap segítségével.

Web: www.cidalain.uw.hu